Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

VLOERONDERHOUD

Vuil, vocht, stof en zonlicht… De vloeren in uw pand hebben dagelijks flink wat te verduren. Een vuile of aangetaste vloer heeft direct een negatieve invloed op de uitstraling van uw bedrijf. Uw vloer is immers het eerste visitekaartje naar uw klanten, bezoekers en medewerkers. Regelmatig vloeronderhoud is daarom geen overbodige luxe.

VLOERONDERHOUD VOOR EEN STRALEND RESULTAAT

Een schone vloer zorgt voor een verzorgde en aangename sfeer in uw bedrijf. Iedereen voelt zich nu eenmaal prettiger in een schone en frisse omgeving. En door uw vloer geregeld professioneel te laten behandelen, houdt u uw vloer in topconditie. Zo wordt uw vloer niet alleen stralend schoon, maar verlengt u ook nog eens de levensduur van uw vloerbedekking!

VLOERONDERHOUD VOOR ALLE SOORTEN VLOEREN

Ieder type vloer vereist een specifieke aanpak. Maar of u nu tapijt, linoleum, (natuur)steen, hout of kunststof heeft, de vakmensen van Trion Schoonmaak weten er wel raad mee. Zij hebben grondige kennis van vloeronderhoud en weten als geen ander hoe zij uw vloer optimaal kunnen reinigen en onderhouden.

ZO GAAN WIJ TE WERK

We beginnen met een grondige analyse van uw vloer. Op basis daarvan stellen we vervolgens een onderhoudsprogramma op. Uitgangspunt daarbij is niet alleen een schoon oppervlak, maar ook een optimale levensduur van uw vloer. Wij werken uitsluitend met vuilafstotende, veilige en milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Daarmee houden we uw vloer zo lang mogelijk in topconditie.

VLOERONDERHOUD VOOR ALLE SOORTEN VLOEREN

U kunt onder andere voor de volgende soorten vloeronderhoud bij ons terecht:

BENT U BENIEUWD NAAR ONZE DIENSTEN?