SCHOONMAAKONDERHOUD

SCHOONMAAK- ONDERHOUD

SCHOONMAAK-ONDERHOUD

Een schone werkplek, schoon sanitair… het klinkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar het tegendeel is waar. Professioneel schoonmaakonderhoud is een vak apart. Een vak dat u met een gerust hart aan de specialisten van Trion Schoonmaak kunt toevertrouwen.

TRION, SPECIALIST IN SCHOONMAAK-ONDERHOUD

Al bijna 50 jaar is Trion Schoonmaak de specialist in het schoonmaken van onder meer kantooromgevingen, bedrijfspanden, winkelcentra, scholen, kinderdagverblijven en appartementencomplexen. Of het nu gaat om het dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakonderhoud van uw pand: onze vakmensen nemen u het werk graag uit handen.

SCHOONMAAK-ONDERHOUD

Wij delen de werkzaamheden van het schoonmaakprogramma op in dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud. De dagelijkse werkzaamheden worden volgens de afgesproken frequentie uitgevoerd. Daarnaast vinden de periodieke werkzaamheden plaats op vaste dagen. Dat is niet alleen organisatorisch makkelijker, het maakt ook de controle op de uitvoering eenvoudiger en effectiever.

SCHOONMAAK-ONDERHOUD OP MAAT

Schoonmaak is maatwerk, dat begrijpen wij als geen ander. Ieder object vergt een eigen aanpak. Afhankelijk van uw wensen bepalen we het tijdstip waarop wij het schoonmaakonderhoud voor u uitvoeren. Dat kan tijdens kantooruren, maar uiteraard ook ’s avonds na sluitingstijd. U bepaalt wat voor u het prettigst is. Wij denken daarin graag met u mee.

SCHOONMAAK VAN UW SANITAIR

Uiteraard vraagt uw sanitair om extra hygiëne. Een schone en frisse sanitairruimte draagt immers bij aan een verzorgde uitstraling. Onze medewerkers maken uw sanitair grondig schoon en zorgen tevens voor het plaatsen en onderhouden van handdoekautomaten, zeepautomaten, hygiënecontainers, toiletrolhouders, luchtverfrissers, etc.

SCHOONMAAK-ONDERHOUD MET DE JUISTE MIDDELEN

Uiteraard voldoen al onze materialen en schoonmaakmiddelen aan de hoogste eisen. Daarbij kijken we niet alleen naar de beste kwaliteit, maar zorgen we er ook voor dat onze middelen het milieu zo min mogelijk belasten.

BENT U BENIEUWD NAAR ONZE DIENSTEN?