OVER ONS

TRION SCHOONMAAK

Trion Schoonmaak: Flexibel en betrouwbaar in  Midden-Nederland

Trion Schoonmaak is, met ruim 45 jaar ervaring en ruim 130 medewerkers, gespecialiseerd in het leveren van maatwerk in facilitaire diensten en producten. De cultuur en uw wensen zijn voor ons een bepalende factor, waarop wij onze werkzaamheden verrichten. Dit betekent, dat u als klant centraal staat. Alles is bespreekbaar! Door ons te richten op de dienstverlening, waar wij goed in zijn, zorgen wij ervoor, dat u zich optimaal kunt richten op uw core-business.

 

SCHOONMAKEN IS MENSENWERK

Tegenwoordig is het hoofdkantoor van Trion Schoonmaak gevestigd in Almere. Daarnaast hebben we vestigingen in de regio’s Rotterdam, Leiden en Utrecht. De afgelopen vijftig jaar hebben er in de schoonmaakbranche allerlei ontwikkelingen plaatsgevonden waardoor we efficiënter en meer ergonomisch kunnen werken. Machines zijn geavanceerder, schoonmaakmiddelen zijn effectiever en milieuvriendelijker. Toch blijft schoonmaken nog altijd mensenwerk. Geen object is gelijk, geen klant is hetzelfde. Dat maakt ons werk elke dag weer boeiend en uitdagend.

ONZE MEDEWERKERS

Onze medewerkers zijn ons visitekaartje. Om hun kennis en vakkundigheid up-to-date te houden bieden wij hen uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van cursussen bij de SVS (Stichting Scholing en Vorming Schoonmaakbedrijven en -diensten). Deze mogelijkheid tot ontwikkeling zorgt voor gemotiveerde, flexibele en klantgerichte werknemers. En daar plukt u als klant de vruchten van!

KWALITEIT

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, voeren we bij Trion Schoonmaak verschillende objectinspecties uit. Naast ons strenge interne controlesysteem, waarbij dagelijkse controles worden uitgevoerd direct na de werkzaamheden, worden onze werkzaamheden ook regelmatig door externe partijen gecontroleerd.

VEILIGHEID

Uiteraard staat ook veiligheid hoog in ons vaandel. Daarom zijn al onze specialistische medewerkers VCA*-gecertificeerd. Bovendien voldoen onze machines, materialen en middelen aan de hoogste eisen wat betreft veiligheid en milieu. Ze worden alleen bij gerenommeerde leveranciers afgenomen. En doordat wij milieubewust te werk gaan en gebruikmaken van afbreekbare schoonmaakmiddelen, werken wij actief mee aan een schoner milieu.

BENT U BENIEUWD NAAR ONZE DIENSTEN?