Glasbewassing en gevelreiniging

Glasbewassing en gevelreiniging

ALTERNATIEF: TELESCOPISCHE GLASBEWASSING

Naast traditionele glasbewassing kunt u bij Trion Schoonmaak ook terecht voor telescopische glasbewassing met osmosewater. Daarbij wassen wij uw ruiten met behulp van een mechanische reinigingsborstel op een uitschuifbare aluminium steel. Hiermee kunnen we moeiteloos oppervlaktes tot wel 15 meter hoog bereiken. Telescopische glasbewassing heeft een aantal belangrijke voordelen:

BLINKEND GLAS

Glasbewassing is essentieel voor het uiterlijk van uw gebouw. Het regelmatig en vakkundig laten reinigen van uw ramen geeft uw pand een verzorgde uitstraling. Bovendien is blinkend schoon glas aangenaam om achter te werken en prettig om doorheen te kijken.

VEILIGHEID STAAT VOOROP

Als het gaat om glasbewassing werken we bijna continu op hoogte. Geen gebouw is ons te hoog, maar de veiligheid van onze medewerkers staat altijd voorop. Uiteraard nemen wij bij al onze werkzaamheden de wettelijke veiligheidsregels in acht. Daarnaast voeren wij veel van onze projecten uit met hoogwerkers, waardoor we minder vaak ladders hoeven in te zetten.

GLASBEWASSING: UW WENSEN CENTRAAL

Bij Trion Schoonmaak staat een ervaren team van glazenwassers voor u klaar. Afhankelijk van uw wensen en eisen spreken we af met welke frequentie uw ramen aan de buitenkant gewassen worden. Ook stemmen we daarbij af hoe vaak we binnenzijde zullen wassen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw pand altijd een representatieve uitstraling behoudt. Zowel binnen als buiten!

GEVELREINIGING

De gevel van uw pand is beeldbepalend. Een schone gevel is bovendien essentieel voor het behoud van uw pand. Daarom kunt u ook voor gevelreiniging bij Trion Schoonmaak aankloppen, ongeacht het materiaal. Onze vakmensen hebben ruime ervaring met het reinigen van gevels. Denk daarbij aan de volgende werkzaamheden:

BENT U BENIEUWD NAAR ONZE DIENSTEN?